We gebruiken cookies om een betere gebruikerservaring te bieden.
effect

Taxi
Haarlem.

Taxi Haarlem nodig? wij bieden professionele en betrouwbare taxi service in Haarlem aan. Ons team van ervaren chauffeurs staat altijd klaar om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen.

“Uitstekende service, op tijd ophalen en betrouwbaar. Hun Schipholtaxi service is geweldig en scherp geprijsd. Ik zal ze zeker weer gebruiken.”

Stacey van Dijk

Our perks

1

Kies uw datum, ophaaltijd en gegevens.

Plan uw reis

2

Bekijk de prijs en wijzig de vervoerstype

Bereken & reserveren

3

Ontvang de bevestiging in uw e-mailbox.

Bevestiging

Goedkoopste taxi van Haarlem

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele taxi in Haarlem, dan bent u bij Airport taxi Schiphol aan het juiste adres. Wij bieden onze klanten een uitstekende service tegen de laagste tarieven. Of u nu een taxi nodig heeft voor een zakelijke afspraak of luchthaven.

Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een goedkope en voordelige optie voor uw taxiritten. Daarom bieden wij onze klanten de laagste prijzen in de regio. U kunt gemakkelijk de prijs van uw rit berekenen op onze website en online reserveren, zodat u verzekerd bent van een betrouwbare en snelle service.

Onze jarenlange ervaring in de taxibranche heeft ons geleerd dat kwaliteit en betrouwbaarheid essentieel zijn voor het bieden van een uitstekende service. Onze ervaren chauffeurs zijn zeer goed opgeleid en zorgen ervoor dat u altijd veilig en comfortabel op uw bestemming aankomt.

Naast onze lage tarieven en betrouwbare service, bieden wij onze klanten ook een hoogwaardige kwaliteit. Onze moderne en goed onderhouden taxi's zijn uitgerust met alle moderne gemakken, zodat u kunt genieten van een comfortabele en ontspannen rit.

Bij Taxi Haarlem geloven wij dat goede service niet alleen betekent dat u snel en veilig op uw bestemming aankomt, maar ook dat u kunt genieten van een vriendelijke en professionele service. Onze chauffeurs zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt tijdens uw rit.

Wij begrijpen ook dat verschillende klanten verschillende betalingsmogelijkheden hebben. Daarom accepteren wij pin en creditcard betalingen, zodat u gemakkelijk en veilig kunt betalen voor uw taxirit.

Kortom, als u op zoek bent naar de goedkoopste, voordeligste, snelste, betrouwbaarste, kwalitatieve en servicegerichte taxidienst in Haarlem, dan bent u bij Taxi Haarlem aan het juiste adres. Reserveer uw taxi online en laat ons u een zorgeloze en comfortabele rit bezorgen.

Voor een taxi vanuit Haarlem naar Schiphol Airport hebben wij een vaste prijs bekijk hieronder de pagina:

Taxi van Haarlem naar Schiphol Airport

Gratis annuleren

Tot 12 uur voor taxi-rit gratis annuleren.

15 jaar ervaring

Wij hebben jarenlang ervaring.

Geen creditcard kosten

Pinnen en creditcard zonder kosten

Schipholtaxi nodig?

Bereken & reserveer online uw Schipholtaxi.

Online reserveren

Taxi Haarlem Amsterdam

Als ervaren taxi vervoerder bieden wij de voordeligste en snelste service voor een taxi van Haarlem naar Amsterdam. Onze betrouwbare en kwalitatieve chauffeur hebben jarenlange ervaring in de taxibranche. U kunt bij ons gemakkelijk de prijs berekenen en online reserveren. Wij streven naar een hoge klanttevredenheid en zijn trots op onze uitstekende service. Kies voor de goedkoopste en voordeligste taxi naar Amsterdam uit Haarlem en ervaar het gemak van ons professionele taxibedrijf.

Vaste prijs — taxi van en naar Amsterdam zijn wij de goedkoopste met een vaste prijs. Is de weg afgesloten of moeten we omrijden dan komt dat voor onze eigen rekening.

Geen deeltaxi— u reist helemaal alleen bij ons in de taxi’s er worden geen andere passagiers opgehaald op de route. 

Prive/zakelijk  — de taxi kan u zowel prive of zakelijk reserveren u krijgt na de rit een bon.

Pin of creditcard — Airport taxi Schiphol rekent geen toeslag bij het afrekenen met pinnen of creditcard

Deur tot deur — niet in volle lijnbus of trein, maar helemaal alleen in de taxi. 

Online reserveren — bereken & reserveer in onze calculator uw taxi-rit

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi naar Schiphol?

Vertel ons vanaf welk adres je naar Schiphol Airport wilt vertrekken. We geven je op basis daarvan aan wat de kosten zijn.

Is het een vaste prijs naar Schiphol?

Ja, wij rijden voor een vaste prijs van en naar Schiphol Airport luchthaven.

Kan ik annuleren?

Ja. Wel moet u minimaal 4 uur voor vertrek geannuleerd hebben alleen dan worden er geen kosten in rekening gebracht

Hoe kan ik betalen in de taxi?

U kunt bij ons met contant, Pin, iDeal of met de Creditcard betalen. Er word geen extra kosten in rekening gebracht.

Kan ik een extra tussenstop maken?

Ja. Er komt wel een toeslag bij voor een tussenstop binnen de stad € 10,- buiten stad €15,-

Hoeveel passagiers kunnen er mee?

We beschikken over meerdere personenauto’s en taxibusjes. Geef ons aan met hoeveel personen en bagage je reist, dan adviseren we je welke auto(’s) het best geschikt zijn.

Hoelaat moet ik de Schipholtaxi reserveren?

U moet minimaal 3,5 uur tot 4 uur op Schiphol Airport aanwezig zijn i.v.m. drukte bij de incheckbalies en security

Is een kinderzitje verplicht?

Nee, een kinderzitje is niet verplicht. U kunt voor een extra toeslag een zit verhoger €10,- of kinderstoel €15,- krijgen.

Geen bevestiging ontvangen?

De bevestiging is mogelijk in uw spam box beland. Check daarom uw spam inbox, of neem anders contact met ons op via het contactformulier.

Halen jullie ook op vanaf Schiphol?

Ja. Als u opgehaald wilt worden uit Schiphol Airport, dan moet u de taxi vooraf online reserveren. Bent u vertraagd, Airport taxi Schiphol houdt de landingstijd in de gaten.

Wat is de ophaal locatie op Schiphol Airport?

Ophalen vanaf Schiphol Airport is boven bij vertrekhal 2 deur F. Als u de deur uitloopt steekt u de zebrapad over.

Hoelang van te voren reserveren?

U moet de taxi minimaal 24 uur van te voren online reserveren i.v.m. de planning en bezetting van onze chauffeurs en auto’s.

Heeft de vlucht vertraging of komt hij eerder aan, wat moet ik doen?

Airport taxi Schiphol houd altijd uw vlucht in de gaten. Wat belangrijk is dat u de juiste vluchtnummer door geeft zodat wij precies zien hoe laat u zal arriveren op Schiphol Airport.

Heeft u een andere vluchtnummer?

Als u bent om geboekt naar een andere vlucht en datum, graag via de bevestiging email terug replyen met de nieuwe gegevens.

Ophalen vanaf Schiphol Airport met handbagage?

Heeft u de taxi gereserveerd en aangegeven dat u alleen handbagage heeft die u niet ingecheckt heeft. De wachttijd gaat in vanaf de landing op Schiphol Airport: 35 minuten

Ophalen vanaf Schiphol Airport met ruimbagage?

Heeft u de taxi gereserveerd en de ruimbagage ingecheckt. De wachttijd gaat in vanaf de landing op Schiphol Airport: 60 minuten