We gebruiken cookies om een betere gebruikerservaring te bieden.
effect

Taxi
Cruquius.

Taxi Cruquius nodig? wij bieden professionele en betrouwbare taxi service in Cruquius aan. Ons team van ervaren chauffeurs staat altijd klaar om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen.

“Uitstekende service, op tijd ophalen en betrouwbaar. Hun Schipholtaxi service is geweldig en scherp geprijsd. Ik zal ze zeker weer gebruiken.”

Stacey van Dijk

Our perks

1

Kies uw datum, ophaaltijd en gegevens.

Plan uw reis

2

Bekijk de prijs en wijzig de vervoerstype

Bereken & reserveren

3

Ontvang de bevestiging in uw e-mailbox.

Bevestiging

Goedkoopste taxi van Cruquius

Als professionele taxi service in Cruquius, begrijpen wij bij Airport taxi Schiphol dat uw tijd kostbaar is en dat u op zoek bent naar een vervoersdienst die betrouwbaar, snel, voordelig en van hoge kwaliteit is. Onze diensten zijn ontworpen om aan al uw transportbehoeften te voldoen, of u nu een snelle rit naar de luchthaven nodig heeft of een rit naar uw zakelijke afspraak.

Als de goedkoopste en voordeligste taxi service in Cruquius, garanderen wij u dat wij u de meest concurrerende prijzen bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Bij Taxi Cruquius begrijpen we dat reizen soms onverwacht duur kan zijn, en daarom bieden we u een prijscalculator waarmee u vooraf de kosten van uw reis kunt berekenen. Op deze manier weet u precies wat u kunt verwachten en kunt u uw reisbudget effectief plannen.

Onze ervaren chauffeurs zijn betrouwbaar en zullen altijd op tijd op de afgesproken locatie zijn om u op te halen. U kunt erop vertrouwen dat onze chauffeurs professioneel en beleefd zijn en u veilig naar uw bestemming zullen brengen. Bovendien accepteren wij betalingen met pin en creditcard, zodat u snel en gemakkelijk kunt betalen.

Wij zijn er trots op om onze klanten een uitstekende kwaliteit en service te bieden. Bij Taxi Cruquius begrijpen we dat uw tevredenheid onze beste reclame is en daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met onze diensten. We hebben jarenlange ervaring in de taxibranche en we zijn er trots op om onze klanten een veilige en comfortabele reiservaring te bieden.

Als u op zoek bent naar een snelle, betrouwbare en betaalbare taxi service in Cruquius, zoek dan niet verder dan Taxi Cruquius. Onze online reservering service is gemakkelijk te gebruiken en stelt u in staat om snel en eenvoudig uw reis te boeken. Of u nu op zoek bent naar een enkele reis of een retourreis, we hebben een scala aan opties om aan uw behoeften te voldoen.

Kortom, Taxi Cruquius is de beste keuze voor al uw transportbehoeften in Cruquius en omgeving. Wij bieden u de beste kwaliteit, service, betrouwbaarheid en betaalbaarheid, zodat u kunt genieten van een stressvrije reiservaring. Neem vandaag nog contact met ons op en boek uw reis online!

Taxi van Cruquius naar Schiphol Airport

Gratis annuleren

Tot 12 uur voor taxi-rit gratis annuleren.

15 jaar ervaring

Wij hebben jarenlang ervaring.

Geen creditcard kosten

Pinnen en creditcard zonder kosten

Schipholtaxi nodig?

Bereken & reserveer online uw Schipholtaxi.

Online reserveren

Taxi Cruquius Amsterdam

Wij zijn een ervaren taxi bedrijf, wij hebben voordeligste en snelste service voor een taxi van Cruquius naar Amsterdam. Onze betrouwbare en kwalitatieve chauffeur hebben jarenlange ervaring in de taxi. U kunt bij ons gemakkelijk de prijs berekenen en online reserveren. Wij streven naar een hoge klanten tevredenheid en zijn trots op onze uitstekende service. Kies voor de goedkoopste en voordeligste taxi naar Amsterdam uit Cruquius.

Taxi van Cruquius naar Amsterdam zijn wij voor u de beste keuze als het gaat om betrouwbaar en snel vervoer van en naar uw bestemming. Wij bieden de goedkoopste en voordeligste tarieven in Cruquius, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Vaste prijs — taxi van en naar Amsterdam zijn wij de goedkoopste met een vaste prijs. Is de weg afgesloten of moeten we omrijden dan komt dat voor onze eigen rekening.

Geen deeltaxi— u reist helemaal alleen bij ons in de taxi’s er worden geen andere passagiers opgehaald op de route. 

Prive/zakelijk  — de taxi kan u zowel prive of zakelijk reserveren u krijgt na de rit een bon.

Pin of creditcard — Airport taxi Schiphol rekent geen toeslag bij het afrekenen met pinnen of creditcard

Deur tot deur — niet in volle lijnbus of trein, maar helemaal alleen in de taxi. 

Online reserveren — bereken & reserveer in onze calculator uw taxi-rit

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi naar Schiphol?

Vertel ons vanaf welk adres je naar Schiphol Airport wilt vertrekken. We geven je op basis daarvan aan wat de kosten zijn.

Is het een vaste prijs naar Schiphol?

Ja, wij rijden voor een vaste prijs van en naar Schiphol Airport luchthaven.

Kan ik annuleren?

Ja. Wel moet u minimaal 4 uur voor vertrek geannuleerd hebben alleen dan worden er geen kosten in rekening gebracht

Hoe kan ik betalen in de taxi?

U kunt bij ons met contant, Pin, iDeal of met de Creditcard betalen. Er word geen extra kosten in rekening gebracht.

Kan ik een extra tussenstop maken?

Ja. Er komt wel een toeslag bij voor een tussenstop binnen de stad € 10,- buiten stad €15,-

Hoeveel passagiers kunnen er mee?

We beschikken over meerdere personenauto’s en taxibusjes. Geef ons aan met hoeveel personen en bagage je reist, dan adviseren we je welke auto(’s) het best geschikt zijn.

Hoelaat moet ik de Schipholtaxi reserveren?

U moet minimaal 3,5 uur tot 4 uur op Schiphol Airport aanwezig zijn i.v.m. drukte bij de incheckbalies en security

Is een kinderzitje verplicht?

Nee, een kinderzitje is niet verplicht. U kunt voor een extra toeslag een zit verhoger €10,- of kinderstoel €15,- krijgen.

Geen bevestiging ontvangen?

De bevestiging is mogelijk in uw spam box beland. Check daarom uw spam inbox, of neem anders contact met ons op via het contactformulier.

Halen jullie ook op vanaf Schiphol?

Ja. Als u opgehaald wilt worden uit Schiphol Airport, dan moet u de taxi vooraf online reserveren. Bent u vertraagd, Airport taxi Schiphol houdt de landingstijd in de gaten.

Wat is de ophaal locatie op Schiphol Airport?

Ophalen vanaf Schiphol Airport is boven bij vertrekhal 2 deur F. Als u de deur uitloopt steekt u de zebrapad over.

Hoelang van te voren reserveren?

U moet de taxi minimaal 24 uur van te voren online reserveren i.v.m. de planning en bezetting van onze chauffeurs en auto’s.

Heeft de vlucht vertraging of komt hij eerder aan, wat moet ik doen?

Airport taxi Schiphol houd altijd uw vlucht in de gaten. Wat belangrijk is dat u de juiste vluchtnummer door geeft zodat wij precies zien hoe laat u zal arriveren op Schiphol Airport.

Heeft u een andere vluchtnummer?

Als u bent om geboekt naar een andere vlucht en datum, graag via de bevestiging email terug replyen met de nieuwe gegevens.

Ophalen vanaf Schiphol Airport met handbagage?

Heeft u de taxi gereserveerd en aangegeven dat u alleen handbagage heeft die u niet ingecheckt heeft. De wachttijd gaat in vanaf de landing op Schiphol Airport: 35 minuten

Ophalen vanaf Schiphol Airport met ruimbagage?

Heeft u de taxi gereserveerd en de ruimbagage ingecheckt. De wachttijd gaat in vanaf de landing op Schiphol Airport: 60 minuten