We gebruiken cookies om een betere gebruikerservaring te bieden.
effect

Taxi
Castricum.

Taxi Castricum nodig? wij bieden professionele en betrouwbare taxi service in Castricum aan. Ons team van ervaren chauffeurs staat altijd klaar om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen.

“Uitstekende service, op tijd ophalen en betrouwbaar. Hun Schipholtaxi service is geweldig en scherp geprijsd. Ik zal ze zeker weer gebruiken.”

Stacey van Dijk

Our perks

1

Kies uw datum, ophaaltijd en gegevens.

Plan uw reis

2

Bekijk de prijs en wijzig de vervoerstype

Bereken & reserveren

3

Ontvang de bevestiging in uw e-mailbox.

Bevestiging

Goedkoopste taxi van Castricum

Als het gaat om het vinden van een betrouwbare, snelle en kwalitatieve taxi service in de regio Castricum, dan is Airport taxi Schiphol de perfecte keuze voor u. Ons bedrijf biedt de goedkoopste en voordeligste taxi service in de omgeving en wij hebben jarenlange ervaring in het vervoeren van passagiers naar hun bestemming.

Onze taxi's zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw reis veilig en comfortabel is. Wij accepteren pin en creditcard betalingen, zodat u altijd een veilige en gemakkelijke manier heeft om te betalen. Bij Taxi Castricum is kwaliteit en service ons hoogste doel en wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met elke rit die ze bij ons boeken.

Bij Taxi Castricum begrijpen we dat het vinden van een taxi service die aan uw behoeften voldoet een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om online een taxi te reserveren en de prijs te berekenen voordat u boekt. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en kunt u ontspannen achterover leunen tijdens uw reis.

Onze chauffeurs zijn zeer ervaren en kennen de beste routes in de omgeving om ervoor te zorgen dat u op tijd op uw bestemming aankomt. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom zorgen wij ervoor dat u nooit te laat komt.

Of u nu een taxi nodig heeft voor een zakelijke afspraak, een bezoek aan vrienden of familie, of voor een avondje uit, Taxi Castricum staat voor u klaar. Wij bieden een 24/7 service, zodat u altijd op ons kunt rekenen, ongeacht het tijdstip van de dag of de nacht.

Kortom, als u op zoek bent naar de meest betrouwbare, snelle, kwalitatieve en voordelige taxi service in Castricum en omgeving, dan is Taxi Castricum de perfecte keuze voor u. Boek vandaag nog online uw taxi en ontdek het gemak en de kwaliteit van onze service!

Voor een taxi vanuit Castricum naar Schiphol Airport hebben wij een vaste prijs bekijk hieronder de pagina:

Taxi van Castricum naar Schiphol Airport

Gratis annuleren

Tot 12 uur voor taxi-rit gratis annuleren.

15 jaar ervaring

Wij hebben jarenlang ervaring.

Geen creditcard kosten

Pinnen en creditcard zonder kosten

Schipholtaxi nodig?

Bereken & reserveer online uw Schipholtaxi.

Online reserveren

Taxi Castricum Amsterdam

Wij zijn een ervaren taxi bedrijf, wij hebben voordeligste en snelste service voor een taxi van Castricum naar Amsterdam. Onze betrouwbare en kwalitatieve chauffeur hebben jarenlange ervaring in de taxi. U kunt bij ons gemakkelijk de prijs berekenen en online reserveren. Wij streven naar een hoge klanten tevredenheid en zijn trots op onze uitstekende service. Kies voor de goedkoopste en voordeligste taxi naar Amsterdam uit Castricum.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare, snelle, kwalitatieve en betaalbare taxi service in Castricum, voor een Taxi van Castricum naar Amsterdam dan zijn wij de juiste keuze voor u.

Vaste prijs — taxi van en naar Amsterdam zijn wij de goedkoopste met een vaste prijs. Is de weg afgesloten of moeten we omrijden dan komt dat voor onze eigen rekening.

Geen deeltaxi— u reist helemaal alleen bij ons in de taxi’s er worden geen andere passagiers opgehaald op de route. 

Prive/zakelijk  — de taxi kan u zowel prive of zakelijk reserveren u krijgt na de rit een bon.

Pin of creditcard — Airport taxi Schiphol rekent geen toeslag bij het afrekenen met pinnen of creditcard

Deur tot deur — niet in volle lijnbus of trein, maar helemaal alleen in de taxi. 

Online reserveren — bereken & reserveer in onze calculator uw taxi-rit

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi naar Schiphol?

Vertel ons vanaf welk adres je naar Schiphol Airport wilt vertrekken. We geven je op basis daarvan aan wat de kosten zijn.

Is het een vaste prijs naar Schiphol?

Ja, wij rijden voor een vaste prijs van en naar Schiphol Airport luchthaven.

Kan ik annuleren?

Ja. Wel moet u minimaal 4 uur voor vertrek geannuleerd hebben alleen dan worden er geen kosten in rekening gebracht

Hoe kan ik betalen in de taxi?

U kunt bij ons met contant, Pin, iDeal of met de Creditcard betalen. Er word geen extra kosten in rekening gebracht.

Kan ik een extra tussenstop maken?

Ja. Er komt wel een toeslag bij voor een tussenstop binnen de stad € 10,- buiten stad €15,-

Hoeveel passagiers kunnen er mee?

We beschikken over meerdere personenauto’s en taxibusjes. Geef ons aan met hoeveel personen en bagage je reist, dan adviseren we je welke auto(’s) het best geschikt zijn.

Hoelaat moet ik de Schipholtaxi reserveren?

U moet minimaal 3,5 uur tot 4 uur op Schiphol Airport aanwezig zijn i.v.m. drukte bij de incheckbalies en security

Is een kinderzitje verplicht?

Nee, een kinderzitje is niet verplicht. U kunt voor een extra toeslag een zit verhoger €10,- of kinderstoel €15,- krijgen.

Geen bevestiging ontvangen?

De bevestiging is mogelijk in uw spam box beland. Check daarom uw spam inbox, of neem anders contact met ons op via het contactformulier.

Halen jullie ook op vanaf Schiphol?

Ja. Als u opgehaald wilt worden uit Schiphol Airport, dan moet u de taxi vooraf online reserveren. Bent u vertraagd, Airport taxi Schiphol houdt de landingstijd in de gaten.

Wat is de ophaal locatie op Schiphol Airport?

Ophalen vanaf Schiphol Airport is boven bij vertrekhal 2 deur F. Als u de deur uitloopt steekt u de zebrapad over.

Hoelang van te voren reserveren?

U moet de taxi minimaal 24 uur van te voren online reserveren i.v.m. de planning en bezetting van onze chauffeurs en auto’s.

Heeft de vlucht vertraging of komt hij eerder aan, wat moet ik doen?

Airport taxi Schiphol houd altijd uw vlucht in de gaten. Wat belangrijk is dat u de juiste vluchtnummer door geeft zodat wij precies zien hoe laat u zal arriveren op Schiphol Airport.

Heeft u een andere vluchtnummer?

Als u bent om geboekt naar een andere vlucht en datum, graag via de bevestiging email terug replyen met de nieuwe gegevens.

Ophalen vanaf Schiphol Airport met handbagage?

Heeft u de taxi gereserveerd en aangegeven dat u alleen handbagage heeft die u niet ingecheckt heeft. De wachttijd gaat in vanaf de landing op Schiphol Airport: 35 minuten

Ophalen vanaf Schiphol Airport met ruimbagage?

Heeft u de taxi gereserveerd en de ruimbagage ingecheckt. De wachttijd gaat in vanaf de landing op Schiphol Airport: 60 minuten