We gebruiken cookies om een betere gebruikerservaring te bieden.
effect

Taxi
Bennebroek.

Taxi Bennebroek nodig? wij bieden professionele en betrouwbare taxi service in Bennebroek aan. Ons team van ervaren chauffeurs staat altijd klaar om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen.

“Uitstekende service, op tijd ophalen en betrouwbaar. Hun Schipholtaxi service is geweldig en scherp geprijsd. Ik zal ze zeker weer gebruiken.”

Stacey van Dijk

Our perks

1

Kies uw datum, ophaaltijd en gegevens.

Plan uw reis

2

Bekijk de prijs en wijzig de vervoerstype

Bereken & reserveren

3

Ontvang de bevestiging in uw e-mailbox.

Bevestiging

Goedkoopste taxi van Bennebroek

Welkom bij Taxi Bennebroek, uw betrouwbare en voordelige taxidienst in Bennebroek en omgeving. Bij ons kunt u altijd rekenen op kwaliteit, service en snelheid, en dat alles tegen de laagste tarieven. Met onze jarenlange ervaring in de taxibranche weten wij als geen ander wat onze klanten belangrijk vinden: een goede prijs-kwaliteitverhouding, vriendelijke en professionele chauffeurs, en een comfortabele rit van A naar B. Bij Airport taxi Schiphol regelen we het allemaal voor u.

Goedkoopste en voordeligste tarieven Bij Taxi Bennebroek hanteren wij de goedkoopste en voordeligste tarieven in de regio. Wij begrijpen als geen ander dat u niet te veel wilt betalen voor uw taxirit, en daarom hanteren wij vaste, scherpe tarieven voor al onze diensten. Of u nu een korte rit binnen Bennebroek wilt maken of naar Schiphol moet, bij ons weet u altijd precies waar u aan toe bent. Bovendien bieden wij verschillende kortingsacties en pakketten aan, zodat u nog voordeliger uit bent.
Bij Taxi Bennebroek kunt u altijd rekenen op snel en betrouwbaar vervoer. Wij zijn 24/7 beschikbaar en onze chauffeurs zijn altijd op tijd. Bovendien beschikken al onze taxi's over de nieuwste technologieën en zijn ze uitgerust met moderne navigatiesystemen, zodat u altijd snel op uw bestemming aankomt. En wilt u onderweg nog even pinnen of met creditcard betalen? Geen probleem, al onze taxi's zijn voorzien van een pinautomaat en accepteren alle gangbare creditcards. Bij Taxi Bennebroek staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om uw taxirit zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Onze chauffeurs zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en professioneel, en zorgen ervoor dat u veilig en snel op uw bestemming aankomt. Bovendien zijn al onze taxi's schoon en goed onderhouden, zodat u altijd in een frisse en prettige omgeving zit.

Bereken de prijs en online reserveren

Wilt u precies weten wat uw taxirit kost? Maak dan gebruik van onze handige online prijscalculator. Hiermee kunt u eenvoudig de prijs van uw taxirit berekenen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. En wilt u direct een taxi reserveren? Dat kan ook online, via onze gebruiksvriendelijke boekingsmodule. Hiermee kunt u snel

Voor een taxi vanuit Bennebroek naar Schiphol Airport hebben wij een vaste prijs bekijk hieronder de pagina:

Taxi van Bennebroek naar Schiphol Airport

Gratis annuleren

Tot 12 uur voor taxi-rit gratis annuleren.

15 jaar ervaring

Wij hebben jarenlang ervaring.

Geen creditcard kosten

Pinnen en creditcard zonder kosten

Schipholtaxi nodig?

Bereken & reserveer online uw Schipholtaxi.

Online reserveren

Taxi Bennebroek Amsterdam

Wij zijn een ervaren taxi bedrijf, wij hebben voordeligste en snelste service voor een taxi van Bennebroek naar Amsterdam. Onze betrouwbare en kwalitatieve chauffeur hebben jarenlange ervaring in de taxi. U kunt bij ons gemakkelijk de prijs berekenen en online reserveren. Wij streven naar een hoge klanten tevredenheid en zijn trots op onze uitstekende service. Kies voor de goedkoopste en voordeligste taxi naar Amsterdam uit Bennebroek.

Onze tarieven zijn altijd transparant en eerlijk, zonder verrassingen achteraf. Airport taxi Schiphol staat bekend om haar punctualiteit en betrouwbaarheid. Of u nu naar een belangrijke zakelijke afspraak gaat of gewoon een avondje uit, u kunt erop vertrouwen dat wij op tijd zijn en u veilig naar uw bestemming brengen.

Vaste prijs — taxi van en naar Amsterdam zijn wij de goedkoopste met een vaste prijs. Is de weg afgesloten of moeten we omrijden dan komt dat voor onze eigen rekening.

Geen deeltaxi— u reist helemaal alleen bij ons in de taxi’s er worden geen andere passagiers opgehaald op de route. 

Prive/zakelijk  — de taxi kan u zowel prive of zakelijk reserveren u krijgt na de rit een bon.

Pin of creditcard — Airport taxi Schiphol rekent geen toeslag bij het afrekenen met pinnen of creditcard

Deur tot deur — niet in volle lijnbus of trein, maar helemaal alleen in de taxi. 

Online reserveren — bereken & reserveer in onze calculator uw taxi-rit

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi naar Schiphol?

Vertel ons vanaf welk adres je naar Schiphol Airport wilt vertrekken. We geven je op basis daarvan aan wat de kosten zijn.

Is het een vaste prijs naar Schiphol?

Ja, wij rijden voor een vaste prijs van en naar Schiphol Airport luchthaven.

Kan ik annuleren?

Ja. Wel moet u minimaal 4 uur voor vertrek geannuleerd hebben alleen dan worden er geen kosten in rekening gebracht

Hoe kan ik betalen in de taxi?

U kunt bij ons met contant, Pin, iDeal of met de Creditcard betalen. Er word geen extra kosten in rekening gebracht.

Kan ik een extra tussenstop maken?

Ja. Er komt wel een toeslag bij voor een tussenstop binnen de stad € 10,- buiten stad €15,-

Hoeveel passagiers kunnen er mee?

We beschikken over meerdere personenauto’s en taxibusjes. Geef ons aan met hoeveel personen en bagage je reist, dan adviseren we je welke auto(’s) het best geschikt zijn.

Hoelaat moet ik de Schipholtaxi reserveren?

U moet minimaal 3,5 uur tot 4 uur op Schiphol Airport aanwezig zijn i.v.m. drukte bij de incheckbalies en security

Is een kinderzitje verplicht?

Nee, een kinderzitje is niet verplicht. U kunt voor een extra toeslag een zit verhoger €10,- of kinderstoel €15,- krijgen.

Geen bevestiging ontvangen?

De bevestiging is mogelijk in uw spam box beland. Check daarom uw spam inbox, of neem anders contact met ons op via het contactformulier.

Halen jullie ook op vanaf Schiphol?

Ja. Als u opgehaald wilt worden uit Schiphol Airport, dan moet u de taxi vooraf online reserveren. Bent u vertraagd, Airport taxi Schiphol houdt de landingstijd in de gaten.

Wat is de ophaal locatie op Schiphol Airport?

Ophalen vanaf Schiphol Airport is boven bij vertrekhal 2 deur F. Als u de deur uitloopt steekt u de zebrapad over.

Hoelang van te voren reserveren?

U moet de taxi minimaal 24 uur van te voren online reserveren i.v.m. de planning en bezetting van onze chauffeurs en auto’s.

Heeft de vlucht vertraging of komt hij eerder aan, wat moet ik doen?

Airport taxi Schiphol houd altijd uw vlucht in de gaten. Wat belangrijk is dat u de juiste vluchtnummer door geeft zodat wij precies zien hoe laat u zal arriveren op Schiphol Airport.

Heeft u een andere vluchtnummer?

Als u bent om geboekt naar een andere vlucht en datum, graag via de bevestiging email terug replyen met de nieuwe gegevens.

Ophalen vanaf Schiphol Airport met handbagage?

Heeft u de taxi gereserveerd en aangegeven dat u alleen handbagage heeft die u niet ingecheckt heeft. De wachttijd gaat in vanaf de landing op Schiphol Airport: 35 minuten

Ophalen vanaf Schiphol Airport met ruimbagage?

Heeft u de taxi gereserveerd en de ruimbagage ingecheckt. De wachttijd gaat in vanaf de landing op Schiphol Airport: 60 minuten