We gebruiken cookies om een betere gebruikerservaring te bieden.
effect

Taxi
Badhoevedorp.

Taxi Badhoevedorp nodig? wij bieden professionele en betrouwbare taxi service in Badhoevedorp aan. Ons team van ervaren chauffeurs staat altijd klaar om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen.

“Uitstekende service, op tijd ophalen en betrouwbaar. Hun Schipholtaxi service is geweldig en scherp geprijsd. Ik zal ze zeker weer gebruiken.”

Stacey van Dijk

Our perks

1

Kies uw datum, ophaaltijd en gegevens.

Plan uw reis

2

Bekijk de prijs en wijzig de vervoerstype

Bereken & reserveren

3

Ontvang de bevestiging in uw e-mailbox.

Bevestiging

Goedkoopste taxi van Badhoevedorp

Als u op zoek bent naar de meest betrouwbare, voordelige en snelste taxi-service in Badhoevedorp, reserveer nu dan bij Airport taxi Schiphol. Met onze jarenlange ervaring in de taxibranche hebben we een reputatie opgebouwd als een van de meest betrouwbare taxidiensten in de regio.

Wij begrijpen dat betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staan bij het kiezen van een taxi, en daarom hebben we onze service zo ontworpen dat we aan al uw behoeften voldoen. Onze chauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om ervoor te zorgen dat u altijd veilig en comfortabel arriveert op uw bestemming.

Daarnaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid om online de prijs te berekenen en hun taxi te reserveren. Hierdoor kunt u uw reis plannen en boeken op elk moment van de dag en hoeft u zich geen zorgen te maken over lange wachttijden of onverwachte kosten.

Wij zijn trots op onze reputatie als de goedkoopste en voordeligste taxi-service in Badhoevedorp. Wij geloven dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn en daarom bieden wij onze klanten een uitstekende service tegen zeer redelijke tarieven. Of u nu naar de luchthaven, het treinstation of een andere bestemming reist, u kunt erop vertrouwen dat u bij ons de beste tarieven krijgt.

Onze service is niet alleen betaalbaar, maar ook snel en efficiënt. Onze chauffeurs kennen de regio goed en weten hoe ze de snelste route moeten nemen om u op tijd op uw bestemming te krijgen. Wij begrijpen dat uw tijd waardevol is en daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u op tijd aankomt.

Bij Taxi Badhoevedorp staat klanttevredenheid voorop. Onze vriendelijke en professionele chauffeurs zorgen ervoor dat u altijd op een vriendelijke en respectvolle manier wordt behandeld. Wij begrijpen dat uw tevredenheid ons succes bepaalt en daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze service.

Tot slot accepteren wij betalingen via pin en creditcard, zodat u altijd veilig en gemakkelijk kunt betalen voor uw reis. Of u nu voor zakelijke doeleinden of voor uw plezier reist, bij Taxi Badhoevedorp kunt u erop vertrouwen dat u de beste taxi-service krijgt die er is. Dus waar wacht u nog op? Boek uw taxi vandaag nog bij Taxi Badhoevedorp en geniet van onze snelle, betrouwbare, kwalitatieve en voordelige service!

Voor een taxi vanuit Badhoevedorp naar Schiphol Airport hebben wij een vaste prijs bekijk hieronder de pagina:

Taxi van Badhoevedorp naar Schiphol Airport

Gratis annuleren

Tot 12 uur voor taxi-rit gratis annuleren.

15 jaar ervaring

Wij hebben jarenlang ervaring.

Geen creditcard kosten

Pinnen en creditcard zonder kosten

Schipholtaxi nodig?

Bereken & reserveer online uw Schipholtaxi.

Online reserveren

Taxi Badhoevedorp Amsterdam

Wij zijn een ervaren taxi bedrijf, wij hebben voordeligste en snelste service voor een taxi van Badhoevedorp naar Amsterdam. Onze betrouwbare en kwalitatieve chauffeur hebben jarenlange ervaring in de taxi. U kunt bij ons gemakkelijk de prijs berekenen en online reserveren. Wij streven naar een hoge klanten tevredenheid en zijn trots op onze uitstekende service. Kies voor de goedkoopste en voordeligste taxi naar Amsterdam uit Badhoevedorp.

Vaste prijs — taxi van en naar Amsterdam zijn wij de goedkoopste met een vaste prijs. Is de weg afgesloten of moeten we omrijden dan komt dat voor onze eigen rekening.

Geen deeltaxi— u reist helemaal alleen bij ons in de taxi’s er worden geen andere passagiers opgehaald op de route. 

Prive/zakelijk  — de taxi kan u zowel prive of zakelijk reserveren u krijgt na de rit een bon.

Pin of creditcard — Airport taxi Schiphol rekent geen toeslag bij het afrekenen met pinnen of creditcard

Deur tot deur — niet in volle lijnbus of trein, maar helemaal alleen in de taxi. 

Online reserveren — bereken & reserveer in onze calculator uw taxi-rit

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi naar Schiphol?

Vertel ons vanaf welk adres je naar Schiphol Airport wilt vertrekken. We geven je op basis daarvan aan wat de kosten zijn.

Is het een vaste prijs naar Schiphol?

Ja, wij rijden voor een vaste prijs van en naar Schiphol Airport luchthaven.

Kan ik annuleren?

Ja. Wel moet u minimaal 4 uur voor vertrek geannuleerd hebben alleen dan worden er geen kosten in rekening gebracht

Hoe kan ik betalen in de taxi?

U kunt bij ons met contant, Pin, iDeal of met de Creditcard betalen. Er word geen extra kosten in rekening gebracht.

Kan ik een extra tussenstop maken?

Ja. Er komt wel een toeslag bij voor een tussenstop binnen de stad € 10,- buiten stad €15,-

Hoeveel passagiers kunnen er mee?

We beschikken over meerdere personenauto’s en taxibusjes. Geef ons aan met hoeveel personen en bagage je reist, dan adviseren we je welke auto(’s) het best geschikt zijn.

Hoelaat moet ik de Schipholtaxi reserveren?

U moet minimaal 3,5 uur tot 4 uur op Schiphol Airport aanwezig zijn i.v.m. drukte bij de incheckbalies en security

Is een kinderzitje verplicht?

Nee, een kinderzitje is niet verplicht. U kunt voor een extra toeslag een zit verhoger €10,- of kinderstoel €15,- krijgen.

Geen bevestiging ontvangen?

De bevestiging is mogelijk in uw spam box beland. Check daarom uw spam inbox, of neem anders contact met ons op via het contactformulier.

Halen jullie ook op vanaf Schiphol?

Ja. Als u opgehaald wilt worden uit Schiphol Airport, dan moet u de taxi vooraf online reserveren. Bent u vertraagd, Airport taxi Schiphol houdt de landingstijd in de gaten.

Wat is de ophaal locatie op Schiphol Airport?

Ophalen vanaf Schiphol Airport is boven bij vertrekhal 2 deur F. Als u de deur uitloopt steekt u de zebrapad over.

Hoelang van te voren reserveren?

U moet de taxi minimaal 24 uur van te voren online reserveren i.v.m. de planning en bezetting van onze chauffeurs en auto’s.

Heeft de vlucht vertraging of komt hij eerder aan, wat moet ik doen?

Airport taxi Schiphol houd altijd uw vlucht in de gaten. Wat belangrijk is dat u de juiste vluchtnummer door geeft zodat wij precies zien hoe laat u zal arriveren op Schiphol Airport.

Heeft u een andere vluchtnummer?

Als u bent om geboekt naar een andere vlucht en datum, graag via de bevestiging email terug replyen met de nieuwe gegevens.

Ophalen vanaf Schiphol Airport met handbagage?

Heeft u de taxi gereserveerd en aangegeven dat u alleen handbagage heeft die u niet ingecheckt heeft. De wachttijd gaat in vanaf de landing op Schiphol Airport: 35 minuten

Ophalen vanaf Schiphol Airport met ruimbagage?

Heeft u de taxi gereserveerd en de ruimbagage ingecheckt. De wachttijd gaat in vanaf de landing op Schiphol Airport: 60 minuten