We gebruiken cookies om een betere gebruikerservaring te bieden.
effect

Taxi
Aerdenhout.

Taxi Aerdenhout nodig? wij bieden professionele en betrouwbare taxi service in Aerdenhout aan. Ons team van ervaren chauffeurs staat altijd klaar om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen.

“Uitstekende service, op tijd ophalen en betrouwbaar. Hun Schipholtaxi service is geweldig en scherp geprijsd. Ik zal ze zeker weer gebruiken.”

Stacey van Dijk

Our perks

1

Kies uw datum, ophaaltijd en gegevens.

Plan uw reis

2

Bekijk de prijs en wijzig de vervoerstype

Bereken & reserveren

3

Ontvang de bevestiging in uw e-mailbox.

Bevestiging

Goedkoopste taxi van Aerdenhout

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en kwalitatieve taxi in Aerdenhout, dan kiest u voor Airport taxi Schiphol. Met jarenlange ervaring in de taxi industrie, bieden wij een snel en efficiënt transport op maat.

Wij zijn trots op het leveren van de goedkoopste en voordeligste taxi service in de regio, zonder in te leveren op de kwaliteit en service die onze klanten verdienen. Wij geloven dat het aanbieden van betaalbare tarieven niet betekent dat er wordt bezuinigd op de kwaliteit van de service.

Bij Taxi Aerdenhout zijn we vastbesloten om de beste service te bieden die u van een taxi service mag verwachten. Onze chauffeurs zijn ervaren professionals die u veilig en snel naar uw bestemming brengen. We bieden ook online prijsberekeningen en reserveringen aan voor uw gemak, zodat u uw taxi rit snel en eenvoudig kunt regelen.

Wij bieden betrouwbare en punctuele service, waardoor u altijd op tijd aankomt op uw bestemming. Onze chauffeurs zijn volledig opgeleid en hebben ervaring met het navigeren door de stad, waardoor ze de snelste en meest efficiënte route kunnen kiezen.

Bovendien bieden wij verschillende betalingsmogelijkheden aan, waaronder pin en creditcard, zodat u veilig en gemakkelijk kunt betalen. Bij Taxi Aerdenhout doen we er alles aan om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u altijd tevreden bent met onze service.

Kies voor Taxi Aerdenhout voor de beste taxi service in Aerdenhout. Onze focus op kwaliteit en service, in combinatie met onze jarenlange ervaring en betaalbare tarieven, maken ons de ideale keuze voor al uw transportbehoeften. Boek nu uw taxi online en ervaar onze uitstekende service zelf.

Voor een taxi vanuit Aerdenhout naar Schiphol Airport hebben wij een vaste prijs bekijk hieronder de pagina:

Taxi van Aerdenhout naar Schiphol Airport

Gratis annuleren

Tot 12 uur voor taxi-rit gratis annuleren.

15 jaar ervaring

Wij hebben jarenlang ervaring.

Geen creditcard kosten

Pinnen en creditcard zonder kosten

Schipholtaxi nodig?

Bereken & reserveer online uw Schipholtaxi.

Online reserveren

Taxi Aerdenhout Amsterdam

Wij zijn een ervaren bedrijf, wij hebben voordeligste en snelste service voor een taxi van Aerdenhout naar Amsterdam. Onze betrouwbare en kwalitatieve chauffeur hebben jarenlange ervaring in de taxi. U kunt bij ons gemakkelijk de prijs berekenen en online reserveren. Wij streven naar een hoge klanttevredenheid en zijn trots op onze uitstekende service. Kies voor de goedkoopste en voordeligste taxi naar Amsterdam uit Aerdenhout en ervaar het gemak van onze taxi's.

Vaste prijs — taxi van en naar Amsterdam zijn wij de goedkoopste met een vaste prijs. Is de weg afgesloten of moeten we omrijden dan komt dat voor onze eigen rekening.

Geen deeltaxi— u reist helemaal alleen bij ons in de taxi’s er worden geen andere passagiers opgehaald op de route. 

Prive/zakelijk  — de taxi kan u zowel prive of zakelijk reserveren u krijgt na de rit een bon.

Pin of creditcard — Airport taxi Schiphol rekent geen toeslag bij het afrekenen met pinnen of creditcard

Deur tot deur — niet in volle lijnbus of trein, maar helemaal alleen in de taxi. 

Online reserveren — bereken & reserveer in onze calculator uw taxi-rit

Veelgestelde vragen

Wat kost een taxi naar Schiphol?

Vertel ons vanaf welk adres je naar Schiphol Airport wilt vertrekken. We geven je op basis daarvan aan wat de kosten zijn.

Is het een vaste prijs naar Schiphol?

Ja, wij rijden voor een vaste prijs van en naar Schiphol Airport luchthaven.

Kan ik annuleren?

Ja. Wel moet u minimaal 4 uur voor vertrek geannuleerd hebben alleen dan worden er geen kosten in rekening gebracht

Hoe kan ik betalen in de taxi?

U kunt bij ons met contant, Pin, iDeal of met de Creditcard betalen. Er word geen extra kosten in rekening gebracht.

Kan ik een extra tussenstop maken?

Ja. Er komt wel een toeslag bij voor een tussenstop binnen de stad € 10,- buiten stad €15,-

Hoeveel passagiers kunnen er mee?

We beschikken over meerdere personenauto’s en taxibusjes. Geef ons aan met hoeveel personen en bagage je reist, dan adviseren we je welke auto(’s) het best geschikt zijn.

Hoelaat moet ik de Schipholtaxi reserveren?

U moet minimaal 3,5 uur tot 4 uur op Schiphol Airport aanwezig zijn i.v.m. drukte bij de incheckbalies en security

Is een kinderzitje verplicht?

Nee, een kinderzitje is niet verplicht. U kunt voor een extra toeslag een zit verhoger €10,- of kinderstoel €15,- krijgen.

Geen bevestiging ontvangen?

De bevestiging is mogelijk in uw spam box beland. Check daarom uw spam inbox, of neem anders contact met ons op via het contactformulier.

Halen jullie ook op vanaf Schiphol?

Ja. Als u opgehaald wilt worden uit Schiphol Airport, dan moet u de taxi vooraf online reserveren. Bent u vertraagd, Airport taxi Schiphol houdt de landingstijd in de gaten.

Wat is de ophaal locatie op Schiphol Airport?

Ophalen vanaf Schiphol Airport is boven bij vertrekhal 2 deur F. Als u de deur uitloopt steekt u de zebrapad over.

Hoelang van te voren reserveren?

U moet de taxi minimaal 24 uur van te voren online reserveren i.v.m. de planning en bezetting van onze chauffeurs en auto’s.

Heeft de vlucht vertraging of komt hij eerder aan, wat moet ik doen?

Airport taxi Schiphol houd altijd uw vlucht in de gaten. Wat belangrijk is dat u de juiste vluchtnummer door geeft zodat wij precies zien hoe laat u zal arriveren op Schiphol Airport.

Heeft u een andere vluchtnummer?

Als u bent om geboekt naar een andere vlucht en datum, graag via de bevestiging email terug replyen met de nieuwe gegevens.

Ophalen vanaf Schiphol Airport met handbagage?

Heeft u de taxi gereserveerd en aangegeven dat u alleen handbagage heeft die u niet ingecheckt heeft. De wachttijd gaat in vanaf de landing op Schiphol Airport: 35 minuten

Ophalen vanaf Schiphol Airport met ruimbagage?

Heeft u de taxi gereserveerd en de ruimbagage ingecheckt. De wachttijd gaat in vanaf de landing op Schiphol Airport: 60 minuten